Νόστιμα και σπιτικα φαγητά μαγειρεμένα με τα πιο αγνά και εκλεχτά υλικά από τα χέρια της καλύτερης νοικοκυράς.Φρέσκα λαχανικά, επιλεγμένα κρέατα, χρυσά χέρια, παραδοσιακές συνταγές, εξωτικές γεύσεις είναι η συνταγή μας για ένα εύγευστογεύμα, με σύντροφο τα φημισμένα μας σαλατικά και ορεκτικά. Η απέραντη νοστιμιά τους σας φλερτάρει προκλητικά.

Διαβάστε το menu της ημέρας

Μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά δικής μας παραγωγής και προσωπικής μας επιλογής. Πρώτης ποιότητας προϊόντα κυπριακής και εισαγόμενης προέλευσης, θα κάνουν τη μεσογειακή σας διατροφή μοναδική και νοστιμότερη.

Ετοιμάζονται για εσάς καθημερινά καλοφουρνισμένα φρέσκα ψωμιά μεγάλης ποικιλίας, νοστιμότατα κέικ, μπισκοτάκια, τα μοναδικά αλμυρά μας και τα περίφημά γλυκά ταψιού.

Αυστηρά ποιοτικά ελεγμένα κρέατα σε μεγάλη ποικιλία καταφθάνουν καθημερινά στο κρεοπωλείο μας. Οι συμβουλές του έμπειρου κρεοπώλη μας σας εξασφαλίζουν την αγορά του κατάλληλου κρέατος για το κατάλληλο μαγείρεμα. Νοστιμότατες σιεφταλιές, hamburgers, chicken burgers, γεμιστό χοιρινό, γεμιστό κοτόπουλο και άλλα πολλά βρίσκονται στη διάθεση σας ή και με παραγγελία.

Eπιλεγμένα αλλαντικά, τυριά από χώρες με παράδοση στην παραγωγή τους, όλο ποιότητα και γεύση. Εκλεκτές σαλάτες/ορεκτικά που αναδεικνύουν την γεύση τους με παράδοση Golden Star. Μεγάλη ποικιλία από ελιές δίκης μας παραγωγής και σπιτικές μαρμελάδες από φρέσκα Κυπριακά φρούτα. Επίσης φτιάχνουμε για σας νοστιμότατες πιατέλες αλλαντικών, τυριών, φρούτων και ξηρών καρπών για να ομορφύνουν το μπουφέ σας. Φτιάχνονται και κατόπιν παραγγελιών.